Slike naše športne dvorane in male telovadnice

Naša športna dvorana je bila zgrajena in predana v uporabo leta 1999. 16. septembra tega leta smo imeli otvoritev, na katero so bili povabljeni številni gostje od predstavnikov ministrstva do naših bivših učencev, vrhunskih športnikov in ostalih gostov. Tedanja ravnateljica Romana Kranjc je za otvoritev, s svojo organizacijsko ekipo, pripravila bogat športno kulturni program. Nekaj utrinkov z otvoritve lahko vidite tudi na spodnjih fotografijah.

 

Danes je športna dvorana in tudi mala telovadnica v prvi vrsti seveda namenjena za učence šole, ki imajo zagotovljen kakovosten pouk športne vzgoje in ostalih športnih aktivnosti. V pozno popoldanskem in večernem času pa, tako športno dvorano kot malo telovadnico, za rekreacijske in klubske aktivnosti uporabljajo razne športne skupine in klubi. Za treninge in tekme športno dvorano uporabljajo tudi vse kategorije košarkarjev in košarkaric KK Jesenice. Vsako leto se pri nas odvijajo tudi druge razne prireditve, predvsem športnega značaja.

 

V letu 2013 je bil obnovljen parket v mali telovadnici. Večinoma je izvajalec prebrusil star parket, okoli 10 procentov pa je bilo dodanega novega.

 

Med poletnimi počitnicami avgusta in tudi septembra 2014 je bil v športni dvorani obnovljen parket ter stenske blažilne blazine. Prav tako so bila tonirana stekla na zahodnem delu dvorane. Obnovo parketa je omogočila občina Jesneice, ki je projekt tudi financirala. Celotna investicija se je gibala okoli 66.000 eurov. S to pridobitvijo smo zelo zadovoljni in upam, da bomo našo športno dvorano, takšno kot je sedaj, ohranili še dolgo.

 

Mala telovadnica in športna dvorana pred obnovo

Športna dvorana po obnovi avgust in september 2014

Mala telovadnica po obnovi avgust 2013