Dogodki v oddelkih Podaljšanega bivanja in Jutranjega varstva

Pričakovanje pomladi

vrh __^

Težko smo čakali pomlad, kar ni in  ni hotela priti v našo deželo. V podaljšanem bivanju smo ji pripravili dobrodošlico s petjem, plesom in igranjem, pa je ravno na dan prireditve zapadel sneg. Tako smo Pozdrav pomladi pripravili danes, z lutkovno igrico Pod tigrovim dežnikom, petjem  pomladnih pesmic , naučili pa smo se tudi novo pesmico o levu.

 

Utrinke iz prireditve si lahko ogledate na fotografijah. 

 

Pustovanje v OPB

vrh __^

Končno je prišel težko pričakovani Pust, dan, ko na naši šoli namesto učencev vidite klovne, čarovnice, viteze, miške, mačke, tigre, ninje, kavboje, princese, zmaje … Tudi v oddelkih OPB smo, tako kot vsako leto, pripravili praznovanje s plesom, predstavitvijo mask in zabavnimi igrami v telovadnici. Kako zabavno je bilo, pa si lahko ogledate na fotografijah.

 


 

OPB se predstavi

vrh __^

 

 

Kliknite za predstavitev oddelkov podaljšanega bivanja za šolsko leto 2012-2013.

 

Oddelki podaljšanega bivanja se predstavijo »

 


 

Praznovanje prihoda jeseni

vrh __^

 

Praznovanje prihoda jeseni smo v tem šolskem letu obarvali športno, z JESENSKO OLIMPIJADO.


Pripravili smo vrsto štafetnih in spretnostnih iger. Učenci so zavzeto sodelovali pri dejavnostih in se hkrati tudi zabavali. Tekmovali smo v vodenju žoge s hokejsko palico, skakanju s hopi žogami, v spretnostni hoji po gredi z žličko v kateri je bila žogica, v hoji s polaganjem papirja, štafetnem teku in štafetnimi igrami z žogo.Olimpijado smo zaključili z igro Med dvema ognjema. Ker otroci potrebujejo veliko gibanja in ker je to enaizmed najbolj zdravih oblik preživljanja prostega časa, smo se odločili, da tovrstne dejavnosti še ponovimo. Kako so otroci uživali, pa si lahko ogledate na fotografijah...