Šolsko leto 2011-2012


 

Prireditev ob tednu otroka

 vrh __^

V sodelovanju z Mladinskim centrom Jesenice, smo za učence, ki obiskujejo oddelke organiziranega podaljšanega bivanja na naši šoli, pripravili športno – plesne dejavnosti, s katerimi smo popestrili dogajanja v okviru Tedna otroka.

 

V četrtek, 6. 10. 2011 smo se zbrali v telovadnici. Najprej so nas prijazno pozdravili člani MCJ in nas seznanili z dejavnostmi. Nato je sledila naša priljubljena igra » Kdo se boji Črnega moža«. Učence smo razdelili v tri skupine. V prvi so potekale plesne delavnice, v drugi štafetne igre in v tretji igre s padalom. Vse skupine so se tudi zamenjale, da so učenci sodelovali pri vseh dejavnostih.

 

Skupno druženje s člani MCJ je bilo zelo prijetno, zahvaljujemo se jim za sodelovanje in jih hkrati vabimo, da nas še kdaj obiščejo. Slike....

 

Za aktiv OPB napisala Mirjam Janjoš


 

Praznovanje prihoda jeseni

 vrh __^

Praznovanje prihoda jeseni smo v tem šolskem letu obarvali športno, z jesensko olimpijado. Pripravili smo vrsto štafetnih in spretnostnih iger. Učenci so zavzeto sodelovali pri dejavnostih in se hkrati tudi zabavali. Tekmovali smo v teku v parih, v teku v parih v obroču, skakanje s hopi žogo okoli stožcev, v spretnostnih podajah žoge, plazenju in za zaključek še vsi skupaj zapeli pesmico » Ko si srečen ».

 

Ker otroci potrebujejo veliko gibanja in ker je to enaizmed najbolj zdravih oblik preživljanja prostega časa, smo se odločile, da tovrstne dejavnosti še ponovimo. Kako so otroci uživali, pa si lahko ogledate na fotografijah.

Vodja aktiva OPB:

Mirjam Janjoš

 


 

Predstavitev oddelkov podaljšanega bivanja

 vrh __^

V letošnjem šolskem letu so učenci, ki obiskujejo organizirano podaljšano bivanje razporejeni v osem skupin.

 

Dve skupini sta namenjeni prvošolčkom. Eno skupino vodijo vzgojiteljice iz prvih razredov, to so: g. Sonja Šebjanič, g. Nevenka Fotak-Urbas in g. Irena Richter. Drugo skupino prvošolčkov pa vodi g. Mirnesa Džananovič.

 

V drugem razredu sta prav tako dve skupini, prvo vodi g. Sabina Felc, drugo pa g. Mirjam Janjoš.

 

V tretjem razredu vodita skupini g. Marija Baš in g. Alenka Derlink.

 

Sedmo skupino sestavljajo učenci četrtih razredov, vodijo pa jo: g. Nevenka Fotak Urbas, g. Grega Gosar in g. Andrej Zupanc.

 

Osmo skupino, to so učenci petih razredov pa vodijo: g. Grega Gosar, g. Anita Kosem in g. Matjaž Gale.

 

V vse oddelke OPB je v tem šolskem letu vključenih 270 učencev. Poleg rednega dela bomo tudi v tem šolskem letu pripravili veliko zanimivih dejavnosti, ki bodo učencem popestrili ure, ki jih z nami preživijo po pouku.

 

Povezava k slikam.
 

Vodja aktiva OPB:

Mirjam Janjoš